Stap 1 : kies uit Nakiri – Santoku – Gyuto
Stap 2 : kies de afwerking van het lemmet ( zwart , damast ,
gepolijst , gehamerd )
Stap 3 : kies een traditioneel handvat ( ‘D’ of achthoek in verschillende kleuren )
Prijzen vanaf € 200.
Beste kookliefhebber ,
Een koksmes in ‘het’ belangrijkste kookinstrument in de
keuken. Het is het verlengde van de kok zijn arm en met een vlijmscherp mes van
hoge kwaliteit zorg je er voor dat alle smaken in het product behouden blijven
en dat je veiliger kan werken.
Jeroen is zelf kok van opleiding en is zich de afgelopen jaren
gaan verdiepen in het zoeken naar de beste koksmessen op de markt en dan kom je
al snel in Japan waar ze werken met de beste en hardste staalsoorten ter
wereld. De contacten leggen was daar best gemakkelijk omdat we familie hebben wonen
in Tokio. Via deze weg zijn we bevriend geraakt met een paar van de beste
messenmakers en messenslijpers uit de streek Sakai City – Osaka.
Samen met hen zijn we de afgelopen 2 jaar messen beginnen
smeden en samenstellen. We zijn trots te mogen melden dat we nu onze eigen
reeks messen hebben die de stempel van Yaiba knives dragen. Koksmessen van de
beste kwaliteit , ambachtelijk gemaakt en geslepen in Japen tegen een
betaalbare prijs .
Contacteer ons gerust voor meer informatie .